Kasaba nedir? hakkında bilinenler

34. seviyede yeni topraklara giden bir tren yoluna sahip olursun. Yeni binaların ve dekorasyonların olduğu kendi küçük Kasabanı yeniden inşa edip yönetmen için Başkan, senin uygun olduğuna karar verir. Mahallenin yanındaki platformu 39.000 altına onar ve hazır olduğunda drezine dokun, böylece onarman gereken harap bir kasabaya gidersin! 

Tren istasyonunu onar ve bakkal, sinema ve oynadıkça kilidi açılacak diğer birimler gibi bazı hizmet binalarına yer açmak için birkaç ağacı ve kayayı temizle. Ekspres tren, biraz dinlenmek ve çiftliğinde üretilmiş lezzetli ürünleri almak için uğrayan ilginç ziyaretçileri Kasabana getirecek. Ziyaretçiler Kasabana geldiğinde, onların üzerine dokunup onları kullanılabilir bir hizmet binasına göndermen gerekiyor. Bir ziyaretçi binadayken ona dokunduğunda, ona hizmet etmen ve onun mutlu olması için gereken en fazla 4 farklı ürünü ortaya çıkarmış olursun; tek yapman gereken öğelerden birini sürüklemek ve ziyaretçinin üzerine bırakmak, diğer olası öğeler otomatik olarak bunu takip edecektir. 

Belediye Binasını onarmak, Kasabandaki ziyaretçilerini takip etmeni sağlayacak, yükselttiğinde de kasabanın ziyaretçi ağırlama kapasitesini artırmış olacaksın. Bir ziyaretçini kaybedersen ve bulamazsan bunun nedeni, ziyaretçinin bazı ağaçların arkasına gitmesi olabilir! Ziyaretçini Kasabandaki kullanılabilir binaya göndermek için Belediye Binasını kullanabilirsin. 

Her ziyaretçi sana altın, TP ve şöhret puanı ödülü kazandırır. Şöhret puanları yalnızca Kasabada verilir ve kilidi açılamayan yeni özellik ve yükseltmelere izin verecek şekilde toplanır. Bu puanların, ziyaretçilerinin hizmetten ve çiftliğindeki taze ürünleri denemekten ne kadar memnun olduklarını gösterdiğini düşün. Kasabadaki farklı binalara yaptıkları tüm ziyaret isteklerini tamamladığında seni, Kasaba bölgesine özel bir yükseltme öğesiyle ödüllendirirler. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediye Binası 12: Yeni Asker Seviyeleri! clash of clans yeni güncelleme

Çifliğimi geri alma yolları!

Belediye Binası 12: Yeni Bina Seviyeleri! gclash of clans yeni güncelleme