brawl stars nasıl indirilir?

Clash of Clans ve Clash Royale geliştiricisi ‘Supercell’, nihayet IOS’ta yalnızca Kanada’da bulunan Brawl Stars adlı yeni bir oyunu piyasaya sürdü. Brawl Stars, savaşı kazanmak için arkadaşlarınızla birlikte oynayıp savaşabileceğiniz, çok oyunculu bir dövüş oyunudur. Geliştirici oyunu henüz Android platformuna sürmedi. Yakında androide geleceği hatta bu süre 1 hafta gibi bir kısa süre olacağı tartışılıyor. Supercell daha oyunu androide çıkarmadan oyun için resmi youtube kanalı açmış, turnuvalara da yavaştan başlamış durumda.
Brawl Stars, dört farklı oyun modu üzerine geliştirildi;
  • Bounty modu, takım rakip takımdakileri öldürerek yıldız toplar ve en sonunda en çok yıldızın olduğu takım oyunu kazanır.
  • Smash & Grab modu takım rakipleriyle mücadele ederek kristal toplar ve ilk önce 10 kristal toplayan takım oyunun kesin galibi olur.
  • Soygun modu, diğer takımdan kurtulmak ya da saldırganlardan kendinizi korumak zorunda olduğunuz moddur.
  • Showdown modu, 10 oyuncunun yavaşça daralan bir haritada kıyasıya mücadele ettiği ve sona kalan oyuncunun kazandığı moddur.
Yürürlükteki ücretsiz ios sürümü ile youtube’da son zamanlarda canlı yayınlar yapılmaya başlandı; Supercell’in geliştirici ekibi Brawl Stars’ı bir dizi youtuber ile Brawl Stars için açmış olduğu resmi youtube kanalında oynuyor. Çok oyunculunun yanı sıra, karakter seçiminde geniş bir yelpazede kendi oyuncularınızı seçebileceğiniz Single player modu da gayet güzel tasarlanmış. Her oyuncu, diğer oyuncularla eşleşmelerle savaşmak için özel saldırılar, taktiker yapma kabiliyetine sahiptir.
Oyunda çok sayıda para, eliksir ve cips toplayıp daha fazla brawler ve eşyaların kilidini açabilirsiniz. Stratejileri, teknikleri ve planları paylaşmak ve diğer oyuncularla savaşmak için bir grup oluşturabilirsiniz (Clash Royaldeki klan mantığı bu oyunda da var). Bu oyunu arkadaşlarınızla veya yalnız oynayabilirsiniz. Oyunu Türk oyuncuların çoğu sevmiş durumda ileride oyunun Appstore Türkiye marketine ve android markete geleceğine kesin gözüyle bakılmakta.
Oyun Ayrıntıları
Oyun adı: Brawl Stars
Tür: Aksiyon
Geliştirici: Supercell
Boyutu: 26MB
Ekran Görüntüleri
İndirme Bölümü | Download Area
Oyun henüz androide gelmedi. Oynamak isteyenler ios cihazlarından Kanada marketini seçerek oyunu indirebilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediye Binası 12: Yeni Asker Seviyeleri! clash of clans yeni güncelleme

Çifliğimi geri alma yolları!

Belediye Binası 12: Yeni Bina Seviyeleri! gclash of clans yeni güncelleme