Electro Dragon ile tanışın! Clash of clans yeni güncelleme

Mavi-gri bulutlar gökyüzünü koyulaştırır ve ozon kokusu havaya nüfuz eder. Düşman kanatların ve aktinik bir ışıltıların dövülmesi, genellikle düşmanlarınızın gördüğü ilk ve son şey, Electro Dragon'un müjdecileridir !
Bu yeni asker, şimdiye kadarki en büyük elektrottan ibaret değildir, aynı zamanda, Electro Dragon, düşman köylerini korku içinde ürpertecek bir miktar zarar görmesini ve cezalandırılmasını sağlayabilir. Ejderhanın geçişinden sonra kalan her şey, yıkımın ışıldayan bir ışıltısıdır, çünkü Elektro Ejderha, hedeften hedefe doğru sıçrayan yıldırım cıvatalarına tükürür. 
Ama ilk askerine ya da binasına çarptığı zaman durmuyor! Elektro Ejderin yıldırım nefes silahı, hedefine çarpacak ve yolunda ilerleyecek, düşman savunma ya da düşman birliği olsun , 5 farklı hedefe zincir oluşturacakHer yıldırım arkı, bir önceki yaydan sonra hasarda azalır.
Siklonik gökyüzünün gücü ile şişirilmiş olan Elektro Ejder, iyonize potansiyel ile donatılır. Elektro Ejderha ölümcül hasarı aldığında, depolanan enerjisini niçin şimşeklerin kralı olduğunu hatırlatmak için yıldırım civatalarının dolu bir parçası olarak bırakır .  
Ejderha ailesinin bu büyük üyesi, Belediye Binası'nın 12 serbest bırakılmasıyla birlikte gelir; 2 yıldan uzun bir süredir Ev Köyü için ilk yeni asker! TH11 ve üstü oyuncular için mevcut olan Electro Dragon, Kışlalarınızı seviye 13'e yükselttiğinizde açılıyor.
Elektro Ejderha, yıkıma yol açıyor ...
? M9qfHbz.jpg mtime = 20180608010753 # varlık: 6126

Elektro Ejderha

Town Hall 11'de mevcut
Kışlaların seviyesi: 13
Maksimum yükseltilebilir seviye: 3
Favori hedef: Herhangi biri
Hedefler: Yer ve Hava
Konut alanı: 30

twitter adresimiz : https://twitter.com/serkangamess

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediye Binası 12: Yeni Asker Seviyeleri! clash of clans yeni güncelleme

Çifliğimi geri alma yolları!

Belediye Binası 12: Yeni Bina Seviyeleri! gclash of clans yeni güncelleme