Clash of clans KB 13 Geliyor! Dev güncelleme



Şimdiye kadar bildiğimiz gibi, Belediye 13, resmi, ancak bir çıkış tarihi olmadan, ancak Aralık ayında güncellenecek olacağını hissediyoruz. Gelecek daha çok yeni kahraman, oyun için dördüncü. Teaser'ı görmek istiyorsanız, kontrol edebilirsiniz; bu salı sabahı çıktı.

Belediye 13 ve Yeni Bir Kahraman

Teaser'ı izlerseniz, bilinmeyen bir şeyin Köyleri istila ettiğini ve insanlara saldırdığını göreceksiniz. Bunun yanı sıra, Hog Riders'ın on üç şeklinde sunulmasından şaşıracaksınız. Bu meraklı, değil mi? Mesele şu ki, Domuz Binicilerin şekli ve on üç sayısı bize Belediye Binasının 13 gelişi hakkında bir ipucu veriyor. Bu yeni güncelleme ile birçok özel oluşumlar.
Ayrıca, fragmanı dikkatle izliyorsanız, Belediye Binası olabilecek yeni bir tasarımdan bir gölge göreceksiniz. Ama hepsi bu kadar değil! Bir Hog Rider bir resimde görünecek ve onun arkasında, yüzen bir nesne görüyoruz. Bu ne olabilir? Bir tatil teması nesnesini düşünüyoruz, ya da belki hala yüzen bir kale ya da üs gibi Yeni Belediye Binası 13'e bağlı.
Ancak, teaser'ın heyecan verici kısmı başka bir şey, fotoğrafı Klan Çatışmasından gelen üç Kahraman ile birlikte gördüğümüzde. Daha yakından bakın, çünkü Barbar Kralı'nın arkasında, çözülemeyen başka bir figür göreceksiniz.

Sonunda, Oluşturucu'nun neden Ana Köy'ü ormana bıraktığını merak ediyoruz. Supercell'in planlarının ne olduğunu henüz bilmiyoruz, ancak birçok püf noktası, değişiklik ve yenilik beklemeliyiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediye Binası 12: Yeni Asker Seviyeleri! clash of clans yeni güncelleme

Çifliğimi geri alma yolları!

Belediye Binası 12: Yeni Bina Seviyeleri! gclash of clans yeni güncelleme